HascoGame هاسکو گیم وب سایتی برای همه ی گیمیرها

فیلم پیشنهادی : The Lives of Others

زندگی دیگران : The Lives Of Others

کارگردان : Florian Henckel von Donnersmarck

نویسنده :Florian Henckel von Donnersmarck

بازیگران:Ulrich MüheMartina Gedeck ,Sebastian Koch

خلاصه داستان : موئه، نقش یک بازجو و مأمور شنود اشتازی -پلیس امنیت آلمان شرقی- به نام «ویسلر» را بازی می‌کند، او مأور می‌شود که فعالیت‌های نمایشنامه‌نویسی به نام «گئورک درایمن» را زیر نظر بگیرد، در خانه‌اش وسایل شنود بگذارد تا با پیدا کردن مدرکی علیه او، اسباب محدود کردن فعالیت‌های این هنرمند را فراهم کند.اما در طی انجام مأموریت، تعصباتی که در ذهن این مأمور نشست کرده بودند با شنود و دیدن «زندگی دیگران» رفته رفته رنگ می‌بازند، او عاشق ..

معرفی اثر : 

داستان فیلم تریلر و بسیار دیدنی «زندگی دیگران» (The Lives of Others) در سال ۱۹۸۳ رخ می دهد. ساکنان برلین شرقی به شدت تحت نظر سرویس امنیتی اشتازی که پلیس مخفی دولت آلمان شرقی بود قرار دارند. یک افسر اشتازی به نام گرد ویسلر در وفاداری کمونیستی یک نمایشنامه نویش مشهور شک دارد و دستوراتی برای جاسوسی و تحت نظر قرار دادن این نویسنده و بازیگر معشوقه اش دریافت می کند اما رفته رفته و به طور ناخودآگاه او شیفته روابط این دو شده و با آن ها همدردی می کند. ماجرا زمانی از این پیچیده تر نیز می شود که مافوق ویسلر نیز شیفته زن ماجرا شده و از ویسلر می خواهد که نمایشنامه نویس را از بین ببرد.

با ترکیب تاریخ، اخلاقیات، رفتار شناسی و طبیعت انسان، «زندگی دیگران» یک فیلم پرهیجان، تکان دهنده و جذاب است که تنش در سراسر آن موج می زند، از اولین صحنه که با یک بازجویی آغاز می شود تا آخرین فریم فیلم. تعلیق و تنش موجود در این فیلم تنها ابزاری موثر برای بازگویی یک داستان هیجان انگیز نیست بلکه به خودی خود بسیار جذاب و گیرا است. گفته می شود که اولریش موهه بازیگر آلمانی نقش ویسلر در این فیلم خود در دوران حکومت کمونیست ها بر بخش شرقی آلمان تحت نظر اشتازی بوده و حتی بعدها دریافته که همسرش جاسوس و خبرچین اشتازی بوده است.

مسئول دکوراسیون فیلم نیز خود دو سال در زندان اشتازی به سر برده بود از این رو در انتخاب وسایل و دکوراسیون موجود در فیلم نهایت دقت را داشت. تمامی وسایل مربوط به استراق سمع و ثبت صداهایی که در فیلم استفاده می شود از ابزارها و تجهیزات واقعی ماموران اشتازی بود که از موزه ها و مجموعه داران خصوصی امانت گرفته شده بود.

 

 

 

  • Roham karami
  • پنجشنبه, 18 بهمن 97


بیشتر بخوانید :

منبع روزیاتو

مشاهده سایر نظرات تعداد نظرات ( 0 )
{{com.user.name}} مدیرسایت

{{ com.content }}

{{ com.create_at }} پاسخ دادن شما به عنوان مدیر اگر مایل به حذف هستید کلیک کنید
{{ans.user.name}} مدیرسایت

{{ ans.content }}

{{ ans.create_at }} شما به عنوان مدیر اگر مایل به حذف هستید کلیک کنید

مطالب پیشنهادی